NYHEDER

Tante Maren åbner onsdag 21/4 kl. 12, og det er nu muligt at sidde både ude og inde. Indenfor vil det kræve både bordbestilling, coronapas og mundbind. Udenfor vil der ikke være nogen krav om hverken mundbind eller coronapas. 

Vi fortsætter med takeaway i begrænset omfang, og bestilling af takeaway skal helst ske inden kl. 17.

Vi har stegt flæsk hver mandag.

Husk at bestille bord på tlf. 44991172.

​Take Away

​Se vores takeaway tilbud her HER

Husk at følg med på Facebook og Instagram, hvor vi løbende kommer med nye tilbud

Ølnyheder

Bryghuset Svaneke Classic

En frisk og ufiltreret øl. Relativ let øl, hvor både humlens blomstersmag pg maltens lidt spidse og søde smag kommer til sin ret.

½ I. kr. 70,-

Bryghuset Svaneke Mørk Guld

En vellageret og ufiltreret øl med en frugtig og fyldig smag. Mørk guld er bryggeriets stolthed.

½ I. kr. 70,-

Ale no 16

Mørk, overgæret øl fra Refsvindinge bryggeri på Fyn. Brygget på original engelsk gær. Blev i ’97 og 2000 kåret som Danmarks bedste øl.


½ I. kr. 70,-­

Dronning Fanes Brown Ale

Hun gav navn til den berømte kirke på Vestmøn, og allerede for flere tusind år siden bryggede hendes hof herligt øl. Måske bragte dronning Fanes efterkommere ølkunstenmed sig, da de krydsede Nordsøen. Så briternes nøddebrune øl stammer måske fra Møn?

For at bevare det frugtfriske –har vi ladet denne øl være ufiltreretog upasteuriseret. Det kan give lidt uskadeligt bundfald.

​​

33 cl. kr. 45,-

Herslev Bryghus Hvede

En frisk og ufiltreret øl med en dejlig frugtagtig fylde, samt en blid og fin sødme. God øl kræver god tid når det brygges og når det nydes.

½ I. kr. 70,-

Årstidens øl​

Et valg fra den sæson vi befinder os i, eller en spændende nyhed fra et af de danske microbryggerier. Spørg og vi vil fortælle hvilken øl der er på programmet her og nu.

½ I. kr. 70,-­

Herslev India Pale Ale​

En dejlig øl med smukt hvidt skum. Fyldig smag og en frisk duft. Humlen giver øllet en god og behagelig bitterhed. Økologisk og upasteuriseret.

½ I. kr. 70,-­

Klintekongens Klassisk

Klintekongen regerede fra en hule i Møns Klint, og der findes et væld af klassiske myter om ham. Klintekongen har inspireret til denne lagerøl – i vore dage kaldet classic. Man aner nuancer af karamel og citrus. Og en elegantbalance mellem humle og sødme.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreretog upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

33 cl. kr. 45,-

Grønjægers Pilsner

Sagnhelten Grønjæger var Klinte-kongensjævnbyrdige konkurrent på Møn. Men han blev aldrig så kendt eller berømt. 

Det har vi markeret ved at give Grønjægers Pilsner en let bitter tone. Og dermed får den en friskhed, som står så godt til dens gyldne glans.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreretog upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

​​

33 cl. kr. 45,-

Kontakt Tante Maren

Farum Hovedgade 51

3520 Farum

Tlf.: 44 99 11 72

CVR: 25701283

​Social

Kontrolrapport​

Tripadvisor​